دستگاه تولید سیر سیاه و سیر سیاه صادراتی

دستگاه تولید سیر سیاه

فهرست مطالب

تولید سیر سیاه

امروزه تقریبا همه‌ی افراد درباره‌ی خواص سیرسیاه و تاثیراتش بر بدن آگاهی دارند. همچنین پزشکان و متخصصان حوزه‌ی طب سنتی بر مصرف روزانه و منظم حداقل یک حبه سیرسیاه تاکید دارند. بعد از اینکه هر شخص به اطلاعات ارزشمند سیرسیاه چیست و خواص سیر سیاه پی می‌برد اولین سوالی که در ذهنش ایجاد می شود، آن است که دستگاه تولید سیر سیاه چگونه کار می‌کند و چطور می‌توان آن را تهیه کرد. در این مقاله از صفر تا صد این دستگاه و همچنین سیر سیاه صادراتی و وارداتی را بررسی می‌کنیم و خبر خوب اینکه مجموعه لوآ واردکننده و فروشنده این دستگاه نیستیم پس بدون اغراق و به صورت علمی به آن می‌پردازیم.

دستگاه تولید سیرسیاه چیست؟

دستگاه تولید سیر سیاه خانگی در ظاهر شبیه خشک‌کن‌های خانگی میوه است، اما محدوده دمایی آن متفاوت است و تاحدودی باعت ایجاد فشار می‌شود. همان طور که از اسم این دستگاه معلوم است، سیر تازه خشک را به سیرسیاه تبدیل می کند. این دستگاه ها در ابعاد‌های مختلف از چند کیلو تا چند تن تولید می‌شوند و کشور‌های چین و ژاپن در صدر تولیدکنندگان این دستگاه‌ها هستند.

قیمت دستگاه تولید سیرسیاه

همان طور که گفتیم این دستگاه‌ها ابعاد و حجم های مختلفی دارد و بر همین اساس قیمت‌های متفاوتی دارند. مثلا برای دستگاه پنج کیلویی شما باید بودجه حدود بیست میلیونی را در نظر بگیرید. قیمت مدل های یک تنی به بالا بسته به کیفیت ساخت و مصرف برق بالای چند میلیارد قیمت گذاری می‌شود. در ایران شرکتی این دستگاه‌ها را به صورت صنعتی تولید نمی‌کند و تمامی این دستگاه‌ها وارداتی می‌باشند و شامل هزینه گمرکی می‌شوند.

سیر سیاه وارداتی این دستگاه چگونه کار می کند؟

نحوه کار دستگاه سیر سیاه در حین سادگی، پیچیدگی خاص خودش را دارد. این دستگاه‌ها با ایجاد گرما تناوبی و رطوبت حاصل از خشک شدن سیر طی چندین روز سیرسفید را به سیرسیاه تبدیل می‌کنند. این عمل پیچیده و مهندسی به دقت بالا دستگاه و اپراتور نیاز دارد. پس از تکمیل واکنش میلارد سیرسیاه ما حاضر است و این تا موقعی اتفاق جذابی هست که هنوز قبض برق براتون پیامک نشده باشه.

آیا تولید سیرسیاه با دستگاه خانگی به صرفه است؟

بعد از آنکه خودتون را راضی کردید به جای سرخ کن بدون روغن، دستگاه تولید سیرسیاه خریداری کنید باید با یک سری از واقعیت ها کنار بیایید. این دستگاه‌ها مصرف برق بالایی دارند و برق خانگی هزینه زیادی ایجاد می کند. از طرفی در حالت متوسط هر پنج کیلو سیر خشک تقریبا سه کیلو سیرسیاه می دهد که با تمام هزینه ها تولید خیلی به صرفه نمی‌باشد و خرید خود سیرسیاه توجیه بیشتری دارد.

دستگاه تولید سیرسیاه مناسب همه نوع سیر نیست

یکی از دلایل عدم فراگیر شدن این دستگاه‌ها صرف نظر از قیمت بالا و عدم وجود نمایندگی و قطعات، عدم سازگاری با بذر سیر‌های کاشته شده در سراسر جهان است. این دستگاه‌ها بر مبنای استاندارد‌های سیر چینی ساخته شده و به صورت صددرصد بر روی همه سیر‌ها جوابگو نیست. بیشتر سیر‌های ایرانی رو به تلخی و سیر‌های اروپایی قهوه ای رنگ می‌شوند که نشان دهنده کامل نشدن فرایند تبدیل است.

سیر سیاه ایرانی

در ایران با در نظر نگرفتن حجم، تقریبا 70 درصد از سیرسیاه ها به صورت غیر ارگانیک تولید می شود. می‌توان گفت نصف باقی مانده از آن 30 درصد مستقیما از همین دستگاه ها استفاده می کنند و علت تلخی سیرسیاه برخی از تولیدی‌ها همین است. برخی از تولیدی‌ها با کمتر داخل دستگاه نگه داشتن سعی می کنند این فرایند رو کنترل کنند برای همین در سیرسیاه هایشان کمی رگه قهوه ای دیده می شود. این سیر سیاه‌ها، تمام خواص سیر سیاه اصل را ندارند و ارگانیک نیستند.

دستگاه تولید سیرسیاه مجموعه لوآ

در لوآ همیشه همه چیز مهندسی شده و بر روی اصول پیش می‌رود. از این رو در تمامی احضار نظر‌ها این شرکت خود را مجموعه معرفی می کند. همه کارها در مجموعه لوآ تیمی و با تحقیقات گسترده متخصصین پیش می‌رود. لوآ برای اولین بار در سال 98 با مهندسی معکوس دستگاه های چینی و تطبیق آن با سیر ایرانی توانست سیرسیاهی با کیفیت و ارگانیک را به بازار ارایه کند. البته برای دستیابی به این کیفیت بر روی چندین تن سیر آزمایش کرده تا بهترین باشد و خواص بیشتری داشته باشد.

سیر خشک و خواص سیر سیاه

واردات سیر سیاه

وقتی برای اولین بار سیرسیاه کم کم مسیرشو به بازار پیدا کرد خیلی‌ها تا چندین ماه بعدش سیرسیاه با کیفیت را از نزدیک ندیده بودند. سیرسیاه‌های اولیه همگی له شده یا با پوستی سوخته بوده و اتفاقا خیلی هم ازش استقبال شد. با این حال در ایران سیرسیاه وارداتی بسیار کم است و بیشتر صادرات سیر سیاه داریم.

سیر سیاه وارداتی بازار جذابی ندارد، به این خاطر که همزمان با تولید و شناخت جهانی، در ایران تولید شد و با توجه به قیمت و ذائقه مردم ایران برای واردکنندگان جذابیتی نداشت. از طرفی جابه جایی این سیر به علت حساسیست نسبت به رطوبت و بسته بندی مقوله‌ای سخت و پیچیده ای هست و هیچ تاجری علاقه ندارد سرمایه خود را به خطر بیندازد برای محصولی که خیلی ها هنوز می گویند سیر ترشی استفاده می کنیم.

دیگر دلیل وارد نشدن این سیر های سیاه دلیل کیفیت بالای تولید کنندگان ارگانیک این محصول در داخل ایران است. سیر سفید همدان یکی از پر خاصیت ترین سیر های جهان می باشد. از این رو خود تولیدکنندگان داخل توانایی برآورده کردن نیازهای داخل کشور را دارند. به همین دلیل حتی تولیدکنندگان داخلی به کشورهای دیگر صادرات هم می‌کنند.

صادرات سیر سیاه

در تاریخچه سیرسیاه در ایران خواندیم که به چه علت هایی واردات سیرسیاه انجام نمی شود. اما در بحث صادرات ، تولید کنندگان در یک رقابت تنگا تنگی قرار گرفته اند (البته فعلا دو سه تولید کننده) تولید کنندگان سیرسیاه ها در ایران رو به افزایش است. دو نکته مهم همیشه در این بازار وجود دارد. یک آنکه بیشتر فروشندگان تولید کننده نیستن و سیر را به صورت فله تهیه و خود را تولید کننده معرفی میکنند تا با بسته بندی خود بفروشند. دوم آنکه تولیدکنندگان معتبر تقریبا تعدادشان ثابت مانده و بقیه تولیدکنندگان به علت سود بیشتر سیر نامرغوب و تقلبی تولید می‌کنند که خواص سیر سیاه اصل را ندارد.

در قسمت سیرسیاه تقلبی می‌توانید اطلاعات ارزشمندی در رابطه با سیرهای بی کیفیت و نحوه تولید آن بخوانید. هم اکنون سیر سیاه های صادراتی به صورت مستقیم و غیر مستقیم به کشور های همسایه ، جهان عرب و اروپا صادر می شود. علت صادرات آن هم به خاطر کیفیت و اندازه خوب در کنار قیمت فوق العاده می‌باشد. ارزش پایین دلار باعث می‌شود محصولات غذایی با کیفیت ایرانی برای کشور های دیگر که با دلار معامله می کنند جذاب باشد.

اشتراک گذاری این مقاله

سبد خرید

ورود

حساب کاربری ندارید؟